Meistä

Siren Arkkitehdit

Toimistomme historia alkoi, kun J. S. Sirén voitti Eduskuntatalon suunnittelukilpailun vuonna 1925. Yrityksen maine ja toiminnan laajuus kasvoivat kotimaassa ja kansainvälisesti, kun Kaija ja Heikki Siren johtivat toimistoa vuodesta 1948. Nykyiseen nimeen Siren Arkkitehdit Oy siirryttiin, kun Jukka Sirenistä tuli yrityksen toimitusjohtaja ja vastaava arkkitehtisuunnittelija vuonna 1984.

Toteutamme arkkitehdin työtä yksityiskohdista suuriin kokonaisuuksiin. Vuosikymmenien aikana suunnittelemamme asuinrakennukset, toimistorakennukset ja oppilaitokset, liikuntarakennukset ja julkiset rakennukset, peruskorjaukset ja asemakaavoitukset ovat osoituksena työstä, jossa tilaajan ja käyttäjän vaatimukset toteutetaan arkkitehtonisesti kestävällä tavalla.

Yksilöllinen paneutuminen asiakkaidemme tarpeisiin on työmme perusta, joka on kantanut meitä jo yli 80 vuotta. Yrityksemme luonne on perheyritys, jossa kommunikaatio on mutkatonta ja nopeaa.

Henkilöstömme koostuu monipuolisista osaajista, mikä tarjoaa asiakkaillemme hyvät lähtökohdat vaativienkin hankkeiden läpiviemiseksi.